long time ago

Det var ju hundra år sen jag bloggade sist. Ja jag är dålig på det, men man kan ju inte vara bäst på allt, eller hur? Och vi har haft hur mycket som helst i skolan, fast jag har lyckats hitta lite tid till att sitta vid datan, eller rättare sagt jag har GJORT tid för datan ( skjutit upp läxor i en timma... två timmar.. två och en halv.. t.ex. ja ni förstår?) Just nu sitter jag i alla fall vid datorn på mitt rum, lyssnar på Usher's More, jag ä l s k a r denna låt! och första gången jag hörde den var för kanske 20 min sedan?! Men min bästis lyssnar på den hela tiden, och älskar den med! Jaa man blir så glad, vill bara dansa! ( därför ser jag ut som en galning nu på stolen, hoppande upp och ner, haha) osv..
Jullovet var ju bra, fast att jag blev sjuk i torsdags och frisk för två dagar sedan, fast nu har jag världens förkylning och ont i halsen.. men febern och illamåendet är borta i alla fall :) Hur har ni haft det på julafton/nyår och på lovet då? Träffat familjen kanske, myst i tv-soffan och kollat på kalle anka, eller vart ute och festat? För det finns ju hur många olika sätt som helst att fira jul på! Hur som helst, jag hade i alla fall tänkt att åtminstone försöka bli mer aktiv på min blogg, för det vore väldigt kul (att få lite läsare också, vilket jag inte tror att jag har, haha) ;)
Jag har kommit på en idé till en sak som jag skulle kunna ha på bloggen , men det är en hemlis än så länge, men jag kanske avslöjar det någon dag snart :)

RSS 2.0